Decoratiestoffen

Decoratiestoffen

Met decoratiestof kun je je huiskamer, slaapkamer of tuin in een handomdraai opleuken en verfraaien. Het enige wat je nodig hebt is creativiteit, een beetje handigheid met de naaimachine en een leuke decoratiestof. Bij Stoffenknaller vind je decoratiestoffen in alle denkbare prints en kleuren, zodat je eindeloos kunt variëren. Hier een aantal leuke ideeën ter inspiratie.

Bruiloft decoratie

Bij een feestelijke happening als een bruiloft wil je de decoratie tot in de puntjes verzorgen. Met decoratiestof maak je de leukste versieringen om je trouw locatie helemaal naar jouw smaak en karakter aan te kleden. Denk aan een schattig prieeltje, romantische ornamenten, tafellopers en servetten. Of als aandenken voor elke gast een originele zelfgemaakte goodiebag gevuld met kleine cadeautjes. It’s all in the details!

Inspiratie

Een aantal stoffen die op dit moment erg populair zijn:

Decoratie voor vouwwagen of caravan

Ga je in vakanties graag weg met de caravan, vouwwagen of boot? Dan is het leuk om met stof de inrichting een beetje op te fleuren. Ook hier kun je zelfgemaakte kussentjes voor gebruiken. En wat denk je van gezellige gordijntjes in de kajuit?

Een memobord van stof

Een memobord maak je makkelijk zelf door een houten frame te bespannen met decoratiestof. Zo geef je je favoriete foto’s, kaartjes of knipseltjes op een mooi plekje. Ook gewoon geschikt voor boodschappenlijstjes natuurlijk.

Stof om in te lijsten

Vind je de decoratiestof zelf al mooi genoeg voor aan de muur? Dan kun je er ook voor kiezen om een stukje stof in te lijsten. Je creëert er in een handomdraai een hele andere sfeer mee. Met verschillende stukjes stof maak je er een collage van. Geinig voor in de slaapkamer, toch?

Een boek kaften met stof

Kaften met stof is misschien Iets lastiger dan kaften met papier, maar als je er de tijd voor neemt is het best te doen. Een boekenkaft van stof geeft je boek bovendien een extra luxe uitstraling en blijft veel langer mooi. Je agenda, dagboek of favoriete fotoalbum verdient het!

Zelf naaien? Vind hier de juiste stof!

Wat is er leuker dan zelf je eigen kleding, gordijnen of meubelstoffen naaien? Stoffenknaller heeft een groot assortiment stoffen in verschillende kleuren, kwaliteiten en designs. We helpen je graag om de juiste stof voor jouw project te vinden. Daarom zetten we hier de beste tips en suggesties voor je op een rij.

Wij zijn benieuwd naar jouw werk!

Heb je zelf iets moois genaaid van de stof die je bij ons gekocht hebt? Originele ideeën voor naaiprojecten en die je met anderen wilt delen? We plaatsen jouw foto’s en tips graag op onze inspiratiepagina’s!

Stuur jouw foto’s, ideeën en werkplannen naar inspiratie@stoffenknaller.nl of deel ze via onze Facebookpagina!

Recent bekeken